Kolica za bebe – najvažniji deo opreme za bebe, koju ćete kupiti

11/25/2015

Kolica za bebe su jedan od najvažnijih delova opreme za bebe, koju će roditelji kupiti i deca koristiti.

 

Postoje različite vrste kolica, ona sa čeličnim okvirom ili aluminijumskim, sa različitim vrstama točkova, sedištima i ostalim delovima. Glavna svrha kolica je bezbedan transport deteta od tačke A do tačke B.

Raznolikost dizajna

Kolica za bebe mogu imati različite specifične dizajne. Neka su namenjena za upotrebu napolju, kao kada majka ide u kupovinu, da džogira ili jednostavnu uživa u lepom danu napolju. To su najčešće kolica čvrste konstrukcije sa velikim točkovima, radi bolje ravnoteže.

Druga su napravljena od specifičnih matrerijala, koje ih čine laganim i štite dete od vremenskih neprilika.

Takođe možete naći modele u kojima se može smestiti više od jednog deteta istovremenno. Skoro svaka kolica obično imaju dodatan prostor ili korpu za odlaganje neophodnih stvari, kao što su pelene, maramice, odeća i sl.

Dodatne prednosti

Jedna dobra prednost nekih kolica je što se istovremeno mogu koristiti kao auto sedište za dete, tako što se jednostavno i brzo preklope. To sigurno može da Vam smanji troškove za opremu za prevoz deteta.

Ovakva kolica su često vrlo lagana, tako da se lako mogu izvaditi iz vozila. Neka od njih ne teže ni 9 kg. Uobičajena težina drugih kolica je do 11 kg. Ova lagana kolica su veoma izdržljiva i čvrsta, te mogu dugo da traju i  tokom konstantne upotrebe.

Druga karakteristika, koju možete naći kod nekih kolica, jesu podesive ručke i sedišta. Ovo ih čini veoma udobnim za bebu, ali i za onog ko ih gura.

Za mnoga kolica možete kupiti i zamenljive maske i sedišta, tako da mogu uvek da budu čista, a možete i da menjate dizajn, boje i sl. Tako možete osvežiti kolica nakon dugotrajne upotrebe. Kolica su prvenstveno napravljena da budu praktična, ali tako možete dodati i svoj lični pečat.

Raspon cena kolica za bebe je širok i zavisi od marke, tipa, veličine i dodatne opreme, kojom raspolažu. Neki delovi dodatne opreme mogu biti jastuci, rezervna sedišta i dr.

Kolica za bebe možete naći u lokalnim maloprodajnim objektima, ali na Internetu je izbor znatno veći. Veliki broj sajtova nudi veliki broj po sniženim cenama, a neki čak nude i besplatnu dostavu.

Svaki roditelj želi da oprema za bebe, koju kupuju za svoju decu, budu najbezbednija u različitim aktivnostima. Jedan od najboljih načina je da kupe najbolja i najpogodnija kolica za bebe, tako da bebu mogu da prevezu od tačke A do tačke B bezbedno, lako i udobno.

SUMMARY: Kada se očekuje dolazak prinove, jedan od najvažnijih zadataka budućih roditelja jeste nabavka neophodne opreme za bebe. Jedan od najvažnijih elemenata opreme za bebe jesu dečija kolica.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

6 Comments Add your own

 • 1. Maria  |  02/25,2018

  OMG! This artwork is so amazing, stunning, and inspiring really. Even i could not stop myself from looking at this paint work for so long. Really AWSOME work. I will further share this with my mates of college-paper.org reviews, Thank you!

 • 2. Johnny Lawrence Red Jacket  |  10/14,2020

  Nice blog and absolutely outstanding. You can do something much better but i still say this perfect .Keep trying for the best.

 • 3. Emily Cooper Black Jacket  |  10/26,2020

  I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand. Unlike other blogs I have read which are really not that good.Thanks alot!

 • 4. James Astorga  |  10/26,2020

  Nice Post !It is inspiring and knowledgeable content good work keep it up

 • 5. James Astorga  |  10/26,2020

  You can do something much better but i still say this perfect Emily in Paris Collection

 • 6. Leather Jacket Black  |  10/27,2020

  Nice blog and absolutely outstanding. You can do something much better but i still say this perfect.Keep trying for the best.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds